Recent Posts

torsdag 30 september 2010

ÄNTLIGEN!!!!

Ja, äntligen fick vi vårt modem och fick igång internet igen, man blir ju faktiskt lite knäpp av att först inte vara ute på nätet en vecka på Kreta och sedan komma hem och nästan en vecka till utan ... hmm dagens ilandsproblem! :-)

Idag har vår lilla älskling haft feber, rinnig näsa och hosta så J har vabbat. Hon hade fortfarande hög feber när jag la henne så jag förmodar att det är min tur att vara hemma imorgon :(

Slänger upp en liten bild på det jag köpte på Balders Hage på lunchen häromdagen, en påse från Green Gate med fina kort att ge bort och magneter med siffror. Vet inte riktigt vad jag skall ha det till ännu, men det ser jag som är en inredningsgalning som mindre problem :)


Skall definitivt försöka blogga lite oftare nu, tycker ju trots allt att det är riktigt kul att blogga, men ibland finns varken intresset eller tiden så vem vet?!

Vi hörs (snart hoppas jag)!

Kram Frida

tisdag 28 september 2010

En liten hälsning ...

Hej, vill bara titta in för att säga att jag lever :) ....
Nästan en månad sedan förra inlägget, är nog ett personligt rekord! Bidde bara så ... först blev det bara inget skrivet, sedan har det varit otroligt mycket på jobbet och förra veckan var vi på Kreta.

Har både en massa bilder därifrån och tänkte visa Er vad jag köpte idag på lunchen på Balders Hage, men vi var så duktiga att vi drog ut ComHem modemet innan vi åkte och när vi kom hem så funkade det inte! :(
O internet via Iphonen går så långsamt att jag håller på att somna ... snark snark!

Idag klippt jag mig efter jobbet för att fräscha upp håret lite efter sol&badandet förra veckan och imorgon skall jag och Lisa äntligen luncha igen ... har inte setts på två veckor nu är nog också ett rekord :)

Kram Frida

onsdag 1 september 2010

Grattis min älskling!

Idag är det min älskling Js födelsedag - grattis älskling!

Känns inte som jag gör så mycket annat än jobbar, hämtar eller lämnar på förskolan och fixar här hemma så blogghumöret har inte varit på topp när dagens uppdatering blir "ja, idag har jag jobbat". Men på lunchen idag sprang jag ut en snabbis till Panduro för att köpa ett par saker som jag vill fixa till lite fint till dotterns rum. Jag hoppas jag kan få tummen ur i helgen för helgen därpå skall vi ha festligheter både på lördagen och söndagen och då kan det vara trevligt att ha det lite fint!

För att fira älsklingen min så gick jag efter jobbet förbi Flower Bar och köpte en röd ros till honom och dahlior till mig (oss)! :)

Lyckades få till riktigt fina bilder med vår gamla kamera och helt utan redigering - yippie!

Grattis igen min älskling - älskar dig ... du och S är det bästa i mitt liv!

Vi hörs! Kram Frida