Recent Posts

söndag 30 maj 2010

SATC 2 och dans till gryningen ...

Ja, i fredags så var det då äntligen dags för Sex and the city 2 och tjejkväll!!

Bild hittad på nätet.

Jag, Lisa och hennes kompis Camilla var och såg filmen ... hörde att den fått dåliga recensioner, men vi älskade den ... så klart!! Hihi, skojade om att de flesta recensenter är män och förstår sig inte på den kvinnliga världen det skämtas friskt om :) Förövrigt så garvade vi också ganska friskt både innan och efter filmen och då hade vi inte ens fått i oss en drink ännu (!), Camilla som jag inte träffat tidigare verkar vara en kanontjej som man har sjukt roligt med!

Sedan gick jag och Lisa vidare till Barsidan och inledde resten av tjejkvällen med en varsin Comopolitan!


Vi fortsatte kvällen med härligt tjejsnack och några cider, senare kom även Jane (Lisas svägerska). Vi pratade om var vi skulle fortsätta, pratade om Nivå men som tur är hamnade vi aldrig där!! För er som inte vet är Nivå en nattklubb på Avenyn i Göteborg som det senare visade sig varit skottlossning på samma natt, "en uppgörelse i den undre världen" enligt Göteborgs Posten.

Vi var bara inne och vände på en pub innan vi fortsatte till Club Dunk på Nefertiti istället, Lisas kusins man DJ:ade där så vi fick gå före kön, drinkbiljetter och hela kittet! Vi drack öl, cider och ett antal shots, dansade och hade skitkul hela natten, vi gick faktiskt inte hem förrän det ljusnade och de stängde stället!

Jag kan ärligt säga att det var länge sedan jag festade som i fredags, har varit ute några få gånger sedan jag fick barn, men så mycket att dricka, så mycket dansande och så sent som i fredags det var åratal sedan!! :)

Nu håller min kära J på att fixa god sockerkaka med mascarpone och färska jordgubbar - mums!

Vi hörs! Kram Frida
Hej, long time no see ...

Måste bara visa den fina presenten jag fick av sötaste Lisa i fredags!


Det här fina armbandet från Childhood som ligger i en tablettask med en lapp som förklarar att varje färg på pärlorna symboliserar en artikel i barnkonventionen. Lisa själv hade skrivit en urgullig lapp till mig ... det finaste i livet förutom kärlek och våra barn är ju definitivt vänskap! Tack vännen!!

Vi hörs! Kram Frida

lördag 22 maj 2010

Shoes, shoes, shoes ....

Ja, häromdagen fick alla sommarskor dammas av när den underbara sommarvärmen plötsligt slog till! Så här kommer mina nya och gamla favvoskor ... hihi ni får stå ut med att se mina fötter agera modell också :)

Bekväma och snygga vår/sommarskor från Ecco som införskaffades förra året.

Ballerinaskor från någon av de stora kedjorna som hängt med några år.

Ett par riktiga favoriter, snygga och bekväma sandaler från Ecco, perfekta när man är i Stockholm på sommaren, man kan gå hur långt som helst i de här skorna!

Skitsnygga skor med lite klack som jag inte ens minns var jag köpt dem.

Och så klart de nya skorna, faktiskt än så länge helt oanvända, som är grymt snygga och som jag hoppas kommer bli nya favvisar!

Ja, detta är iaf mina favoriter, och skor som jag gillar, men som sagt smaken är ju som baken delad :)

Vi hörs! Kram Frida

onsdag 19 maj 2010

Nu jäklar är det sommar!!

Ja, idag har jag letat fram mina sommarskor, för nu är det sommar! :)

Klänning Lindex, tajts Indiska, skärp Gina och ballerina från någon av de stora skokedjorna. Halsband Indiska och armband från Monastir flygplats.

Nu får jag skynda mig in till stan, skall köpa present till Js lillasyster som fyller 15 år idag och förmodligen träffa Lisa en snabbis på lunchen, så nu får jag skynda mig!

Vi hörs! Kram Frida

söndag 16 maj 2010

OMG ... vilket plagg!!

Kollade precis in på DKNYs hemsida och hittade det mest användbara plagget jag någonsin sett!!


Här är ett sätt att knyta den här "cozyn" som de kallar det, det finns alltså 12 sätt att använda, knyta, drapera det här plagget på ... och i 12 olika färger, snacka om att kunna variera ett och samma plagg!! Finns beskrivningar på alla de olika sätten att använda den på hemsidan, kolla in här.

Mina favoritsätt är de här:

Alla bilder lånade från DKNY.com.

Till nackdelen då ... ja, priset på 195 dollar är lite väl saftigt för mig iaf och att det bara är kemtvätt kanske inte är det mest praktiskt för en småbarnsmamma som jag då :)

Men alltid lite kul att kolla runt, har faktiskt varken köpt eller haft tanken på att köpa något plagg från DKNY, men jag är svag för deras väskor så jag har en väska och en plånbok! Och någon "cozy" lär det nog inte bli trots att det låter som ett väldigt mysigt plagg :)

Vi hörs! Kram Frida

lördag 15 maj 2010

Inte som man tänkt sig ...

Hjärtan från Balders Hage.

Ja, inte blir det alltid som man tänkt sig. Igår tänkte jag och Lisa ta en tur antingen till 421 eller Frölunda Torg med barnen, men inte då, jag mådde inte alls bra igår så hon fick åka själv :(

Sedan har vi pratat om att kanske träffas i lekparken med barnen, men idag har regnet vräkt ner här över Göteborg, så det är knappast aktuellt. Stackars dottern har gått flera gånger till dörren och sagt, "ut, ut" så hon vill nog, men inte jag i regnet!

Ja, ja får se om det kan bli lekparken imorgon då?! Annars händer inte mycket här hemma, vilket är ganska skönt med tanke på att de fyra sista helgerna har varit uppbokade till tusen.

Vi hörs!

Kram Frida

onsdag 12 maj 2010

Jag längtar såååå ... men det börjar närma sig!!

Ja, som jag bloggat om tidigare så längtar jag till den 28:e maj då det bio och självklart Sex and the City 2! Jag och Lisa har pratat i månader (!) nu om hur kul det skall bli att få se den nya SATC filmen och sedan skall vi ut och dansa natten lång på något trevligt ställe här i Göteborg (blir ju inte så ofta nu förtiden med småbarn)!

Idag släpptes äntligen biljetterna iaf ... så det börjar närma sig. Ev. skall Lisa ta med sig en tjej som hon pluggade med också, så det blir en riktig tjejkväll!



Jag ser framför mig en ljummen kväll i slutet på maj då man äntligen kan ha på sig lite tunna och somriga kläder ... vem vet får kanske tom användning för de här skorna som jag inte ens använt ännu?! Men kan ju likaväl bli ösregn och blåst från sidan (vanligt här i Gbg), men kul kommer vi ha i vilket fall som helst!!

Vi hörs! Kram Frida

Vågar man lita på ...

Ja, det är den stora frågan, vågar man verkligen lita på att produkten man köpte idag kommer att göra det som den säger och det jag vill att den skall göra? Hm, dagens filosofiska fundering :)

Har helt enkelt köpt glansdroppar till håret ... skall göra håret glänsande blankt, reparera kluvna hårtoppar och skydda mot sol. Ja, nu är det upp till bevis, blir håret så där glänsande fint som man drömmer om ... eller faller det platt till marken (både hår och produkt)?!


Ja, detta återstår att se helt enkelt!

Vi hörs! Kram Frida

Hello I´m Frida and I´m an shopoholic :)

Ja, det är väl bara att erkänna jag gillar att shoppa! Men jag måste faktiskt säga att jag nu för tiden som arbetslös tänker efter både en och två gånger innan jag handlar eller faktiskt inte köper alls. Men ibland så är varan och priset så lockande att man handlar ändå, igår var tanken att jag skulle beställa lite nytt till dottern på hm.com, vilket jag gjorde också så klart, men det slank med en hel del till mig också :)

Några billiga och snygga toppar är alltid bra att ha, ett snyggt skärp piffar upp vilken tråkig outfit som helst :) Ett par nya gardiner till sovrummen blev det också!

Och en sådan här sötnos kommer dottern att bli i sommar med fin tunika och korta leggins (+ lite annat fint)!

Alla bilder lånade från HM.com.

Vi hörs! Kram Frida

tisdag 11 maj 2010

Hjälp, jag har ett problem ...

Jag köpte världens sötaste lilla mini-växthus på Village förra veckan, men det passar inte på fönsterbrädan!!


Som ni ser så måste det stå i fönsterkarmen för att få plats och då måste jag lägga något under i framkant för att höja upp ... böcker är väl inte det optimala kanske :)

Ett förslag någon på vad jag kan använda för att höja upp ca ett par cm, bör väl vara någorlunda vattentåligt också, för jag skall självklart fylla växthuset med lite fina växter?

Vi hörs!

Kram Frida

Att fira en 2-åring!

Sitter här och njuter av att vara helt ensam och få göra precis det jag vill (även om en hel del måsten smyger sig på också)! Har fått ett par kul samtal ang. jobb under förmiddagen, skall nu planera vad jag skall handla i eftermiddag, men känns lite roligare med Jason Derulo på hög volym samtidigt :)

Några pics från helgens kalas för dottern:

Första paketet på födelsedagen i fredags (lite lätt febrig) :(

Piggare på kalaset i lördags ... undra varför alla kollar på mig och sjunger?

Lite gott hembakat! Men inte riktigt lika kul när man "måste" baka 4 olika saker på 2 dagar.

Söt-Lisa med kameran i högst hugg, vi hade glömt vår så hon fick agera familjefotograf :)

Pappa hjälper till vid paketöppningen ...

och kompisen Maija kikar så allt går rätt till ...

den rollen fick kusinen Molly ha på söndagens kalas istället :)

Vi hörs!

Kram Frida

måndag 10 maj 2010

Nya träningskläder!

Ja, nu har jag äntligen fått tummen ur och köpt lite nya träningskläder ... till ett kanonpris dessutom!

I torsdags såg jag en annons i Metro att Stadium hade rea så efter intervjun så trillade jag in på Stadium på Frölunda Torg och hittade ett par träningsbyxor och en snyggt linne till. Visst behöver man inte ha något speciellt på sig när man tränar, men som alltid är det skönare och mer bekvämt att ha på sig något man känner sig lite snygg i!


Nu behöver jag bara investera i en ny träningsbehå också, för min är ganska sunkig efter år av svettande och tvättande ... hihi mer info än ni vill veta kanske :)

Just nu sitter jag och tar det lugnt vid datorn med en kladdkakemuffins och dottern sover ... har varit några hektiska dagar nu i helgen, men de får jag berätta mer om senare!

Ikväll bär det av till Friskis för ett step-up pass, kommer sakna Lisa dock för hon kommer springa/lunka/gå (hennes egna ord) Vårruset istället. Förhoppningsvis är den ordinarie tränaren tillbaka idag, alltid roligt, men det är en sådan otrolig energikick att kunna passet och kunna ta ut sig till max med adrenalinet pumpande i kroppen i takt med musiken!!

Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 6 maj 2010

Lunchtime!

Ja, nu sitter jag ner på Espresso House i Frölunda för scone och chailatte! Dagens intervju - check Lite shopping - check Strax skall jag handla på Hemköp för jag skall baka en massa inför helgens kalas - dottern fyller 2 år imorgon!! Vi hörs! Kram Frida



Skickat från min iPhone

tisdag 4 maj 2010

En kortis ...

Hej,

Idag har jag haft en ganska skum dag ... haft både samtal med potentiella arbetsgivare och ett långt samtal med min handläggare på AF ... känner mig mest lite allmänt förvirrad om vad jag skall tro, tycka och tänka om saker och ting just nu :(

Så till något roligare istället, jag tror jag nämnde att jag köpt en ny väska för ett tag sedan, så här kommer en bild på den ...

Är det bara jag som tycker jag ser lite sleten ut idag och då ser man inte ens ansiktet?! :)

En samling väskor, den nya är köpt på Åhléns inget speciellt märke och två andra favvoväskor den stora från DKNY och en liten från Louis Vuitton (ej äkta). Ps. Inget styling idag heller, därav paraplyt. Ds.

Nä, nu får jag pysa iväg och hämta dottern på förskolan! Vi hörs!

Kram Frida

lördag 1 maj 2010

En annorlunda Valborgsmässoafton ...

God dag den 1:a maj idag!

En suddig busande liten tjej igår! Obs, ett helt vanligt vardagsrum med dammsugaren framme, ingen housestyling här inte :)

Ja, igår fick min och Lisas respektive äntligen träffa varandra, så mycket som vi umgås :)
Jag har träffat hennes C tidigare och hon har träffat min J, men igår fick de träffa varandra ... men under ett mycket annorlunda och högst oväntat tillfälle!

Min J kom hem igår med vin och mat som han lagade en jättegod middag av, problemet var bara att den sabla vinkorken ville inte komma upp så han tog i av bara h***e och råkade dänga korköppnaren i pannan så han fick ett centimeter stort sår!

Så efter vi ätit så fotade jag såret och messade till Lisa, för hennes C utbildar ju sig till läkare. Så när de kom hem från att ha kollat på kortégen i regnväder med Lisas svåger, svägerska och dotter så vandrade vi bort till dem så C fick kolla på såret och plåstra om honom! Ja, som sagt ett ganska skumt sätt att träffas på :)

När vi kom så satt de alla och åt pizza, schysst att störa mitt i maten liksom, men J fick en öl i sin hand efter omplåstring och jag fick en drink och vi hade så trevligt att vi stannade i två timmar istället för en kvart!! Det blev en sen kväll för dottern igår så hon sov nästan till halv nio i morse ... mmm sovmorgon (men det är det ändå för mig på lördagar, sov till halv tolv)!

Gunga är roligt, säger dottern!

Idag blir det en lugn dag hemma och imorgon bär det av till Mölnlycke och hem till min bror som fyllde 29 år i veckan!

Vi hörs!

Krma Frida