Recent Posts

torsdag 29 april 2010

Nu kommer det!

Hej igen sköna torsdag ...
nu hoppas jag att jag får till det inlägget som misslyckades tidigare idag?!

Klänningen från Gina, ser lite vid och konstig ut på bilden, men när den kommer på så är den riktigt söt!

Tänkte annars visa Er några av mina favoritsmycken ... även om det var stört omöjligt att ta icke suddiga kort ...


Ringen, från Edblad & Co, jag själv valde ut som 32-årspresent, tycker den är skitsnygg! Jag stod den 1 aug 2009 i en butik i ett regnigt Waxholm och sa till min mamma den här vill jag ha ... sagt och gjort ringde hem till J och sa att jag hittat min födelsedagspresent ... han kollade av så den inte kostade för mycket annars var det fritt fram att handla :)

Armbandet är ett billigt från någon av de stora klädkedjorna, gillar det skarpt, enkelt men ändå lite "bling bling"! På kronan står det "Pearls for girls". Nackdelen är att det hänt ett par gånger att det knäppt upp sig själv när man drar av sig en tröja, men hittentills så har jag inte tappat bort det, hoppas hoppas :)

Annars måste jag ju självklart säga att min förlovningsring är ett favvosmycke, jag och J har varit förlovade i 5 år i sommar och tillsammans i 12 år till hösten!


Vi hörs!

Kram Frida

Lite blandat en torsdag i april ...

Hej alla glada, i dag är det torsdag och mulet och regnigt här i Göteborg, inte nice alls!

Något annat som inte är nice är när internet slutar funka hela tiden, flera timmar igår kväll och nu också ... ggr ... men som tur är kan jag köra de flesta sidor via Iphonens nät istället!!

Börjar med ett par eviga frågor ... varför vill man ha det man inte kan få ... och varför har man inget att ta på sig, även om man har en garderob full med kläder??

Jag tänkte visa Er en underbar tunika från Odd Molly, men nu kan jag inte ens få upp deras sida ... grr .. inte nog med att jag inte har pengar till att köpa den, nu kan jag inte ens sitta och dregla framför datorn :(

Men något jag kan visa Er är en klänning från Gina Tricot jag köpte förra veckan för bara en hundralapp ... nähä inte det heller, kan inte infoga bilder, ja livet är riktigt underbart just nu!

Det här som var tanken att bli ett härligt inspirationsinlägg, föll platt till marken och blev ett tråkinlägg istället :(

Snart beger jag mig till stan för ett medelpass på Friskis, så jag får väl köra järnet då för att få ur mig lite aggressioner!!

Vi hörs!

Kram Frida

tisdag 27 april 2010

Test å dagens

God dag sköna tisdag!

Får testa igen om det funkar med ett inlägg från Iphonen för i
lördags kom inte bilden med ... mycket skumt!?

Dagens outfit är iaf treggins KappAhl, viken även tunikan är ifrån,
jacka Bubbleroom och skor Din Sko. Får visa min nya väska vid ett
annat tillfälle.

Vi hörs!

Kram Frida

lördag 24 april 2010

Tjejkväll!!!

Ja, nu har jag precis kommit hem till Lisa å tjejkvällen kan börja...med cider, godis, chips å Sex and the City marathon!! Lisas man är själv ute å rumlar, min är hemma ikväll efter att ha varit ute igår så vi passade på att ligga i träning inför det riktiga testet den 28:e maj...biopremiären av Satc 2 :) Då blir det bio, ev AW o sedan clubbing all night long! Vi hörs! Kram Frida



Skickat från min iPhone

fredag 23 april 2010

RE: Test

Hej, ja helt enkelt ett test att skapa inlägg från Iphonen:) Kram

torsdag 22 april 2010

Mmm, I´m in love!

Ja, den här helt underbart ljuvliga lägenheten som just nu finns till salu hos Alvhem Mäkleri har jag kärat ner mig i!! Kolla bara in bilderna nedan och det finns ännu fler här!

Det här köket hade jag velat ha, kolla in den häftiga utgången till balkongen som också är mmm ...

Men om jag kärar ner mig i balkongen så tror jag J imponeras mer av vinkylen :)

Alla bilder lånade från Alvhem Mäkleri & Interiör.

Ja, hade man klarat sig med en tvåa och speciellt hade 3 mille på banken så!

Problemet är bara att även om jag skulle bo i den här lägenheten så skulle det ALDRIG se så här fint och städat ut för hos oss samsas disk, leksaker, post och dammråttor i en salig röra :)

Vi hörs!

Kram Frida

Igår och idag ...

Hej alla glada i den soliga vårvädret!

Här är det busy busy ... igår var jag på en intervju på förmiddagen, sedan lite shopping och en lunch med Lisa på Espresso House och sedan en intervju till!

Idag har jag bakat Leilas goda dumlemuffins för Nilla var här och fikade, för en gångs skull så var båda barnen på förskolan och mammorna kunde sitta ner i lugn och ro, äta och dricka gott och tjöta!


Missat helt att visa Er de fina muffinsformarna och de fina disktrasorna jag köpt ... ja, lite skumt är det ju att gå in i en klädaffär, KappAhl, och komma ut med bak- och kökssaker, men det var det som hände när jag kollade in deras Vintage Stories-serie för ett par veckor sedan! :)

Var helt omöjligt att få till en bra bild på muffinsarna, formarna är iaf Vintage Stories :)

Mugg och kanna, Green Gate, köpta i favvobutiken Balders Hage. Kannan har jag nog också missat att visa men den kunde jag inte bara motstå när jag såg den stå där lite dammig men för ynka hundralappen!

Imorgon skall jag på en intervju till ... hoppas hoppas! Den är på eftermiddagen i en grannkommun och J skall på någon kundfest med sitt jobb så mamma får hoppa in som barnvakt imorgon. Skönt med fredag iaf, även om jag inte jobbar för tillfället.

Vi hörs!

Kram Frida

måndag 19 april 2010

Äntligen balkongtider igen!

Har fått planterat och fixat lite ute på balkongen.

God dag soliga måndag!

Idag har jag varit en snabbis inne i stan för att vaccinera dottern ... jag som alltid slinker in i iaf någon rolig inrednings- eller klädaffär var jätteduktig och åkte bara fram och tillbaka :)



Ikväll skall jag äntligen komma iväg på step-upen igen! Jag har missat två måndagar i rad och jag vet inte ens hur länge sedan det var jag och Lisa kom iväg dit tillsammans, men ikväll så :)

Det är verkligen ett jätteroligt pass, med bra musik, och nu när man börjar få lite rutin på koreografin så kan man verkligen ta i så svetten lackar och adrenalinet flödar - I LOVE IT!!

Vi hörs!

Kram Frida

söndag 18 april 2010

Kalashelg och nya böcker!

Hej söndag kväll!

Ja, just nu har jag lite svårt att få ur mig några inlägg, egentligen inte för att lusten inte finns där utan mer för att tiden som jag vill hinna fixa, dona och fota på inte verkar finnas.

Både igår och idag har vi varit på kalas, men jag har inte fått tagit ett enda kort, hur skumt är inte det? Igår var vi på Antons 2-års kalas ... tänk Er sju barn alla under 3 år och höga av socker av marängsviss och tablettaskar så ser Ni nog det framför Er, men det var riktigt trevligt! Jag och J träffade Nilla och Anders när vi gick föräldrautbildning på MVC och sedan visade det sig att vi bodde nära varandra, så jag och Nilla träffades flera gånger i veckan under vår mammaledighet.

Idag har vi däremot varit på ett 91-års kalas, snacka om ytterligheter i åldrar, det är min kära mormor som fyllde år! Det var god smörgåstårta och goda kakor som dottern mumsade i sig med stor aptit så innan vi åkte därifrån och på bussen hem sa det blurp :(
Men nu sover hon sött så förhoppningsvis blir det inget mer ... peppar, peppar!

Häromdagen när jag ändå var på Akademibokhandeln för att köpa en present till Anton så passade jag på att köpa lite nya pocketböcker, älskar att läsa riktigt bra böcker!


Ja, ni ser ju själva vilka det är, Mia Skäringers bok har jag gått och tummat på flera ggr utan att få tummen ur att köpa den så den är jag riktigt nyfiken på ... älskar henne både i Mia & Klara och i Solsidan :)
De två tidigare böckerna av Jens Lapidus gillade jag skarpt så det skall bli intressant att läsa den här som ju är en bok i serieformat, den tredje Våtmarker lät intressant när jag läste baksidan så det är bara att läsa och se vad man tycker?!

Jag har ju skrivit några gånger om böcker jag läser/läst här på bloggen för att jag gillar tanken att tipsa om böcker jag gillar, men vad tycker Ni? Är det intressant eller bara ointressant?

Vi hörs!

Kram Frida

tisdag 13 april 2010

En massa på g ... men ...

Ja, jag har en massa på g som jag vill visa Er, men jag får inte riktigt tummen ur ... idag heller så det blir ett tråkinlägg! :(

Köpte ett par jättefina saker i fredags på KappAhl, och i söndags när jag och Lisa var på Ikea med barnen så inhandlades också lite nytt. Igår var jag på Balders Hage och idag efter jag och Lisa lunchat så hittade jag också lite nyheter på stan ... så mycket roligt väntar ... ja, det är som dom säger, den som väntar på något gott ... :)

Vi hörs!

Kram Frida

lördag 10 april 2010

En dagens ... och ett par till!

Hej alla glada idag är det lördag!

Men igår så blev fredagen mycket trevligare än jag tänkt mig! Jag och Lisa träffades först på spårvagnen när hon skulle åka in till jobbet på eftermiddagen, så vi slank in en snabbis på KappAhl innan hon stack till jobbet och jag strosade runt själv på stan ett par timmar. Sedan hämtade jag dottern på förskolan och vi gick till lekparken någon timme. Då ringde Lisa och hade fått den briljanta, väderinspirerande idén att vi skulle träffas för ett par glas vin på en uteservering! :)

Dagens (eller gårdagens) outfit, blus Zara, linne Stadium, jeansleggins KappAhl, skor från Din Sko (och väska i bakgrunden DKNY).

Och sagt och gjort vi kollade av med våra respektive och jag begav mig in till stan igen och vi satte oss på Barsidan för ett par dagens (vitt vin och något bubbligt)!!

SötLisa när vi träffades igår (shop til you drop)!

Sedan tog vi vagnen hem till torget, köpte med oss lite räkor och var hemma hos våra familjer igen vid åttatiden.

Sa det till Lisa igår är det inte konstigt och varierande att vara småbarnsförälder, med bara någon timmes skillnad så växlar man från att sitta i sandlådan och leka med barnen till att sitta på en uteservering och skvallra med bästa tjejkompisen och ett gott glas i handen! :)

Något annat som faktiskt också är lite konstigt är att jag och Lisa kan sms:a fram och tillbaka, chatta ett par omgångar och träffas ett par gånger (som igår) och vi hade kunnat prata i flera timmar till!? :)

Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 8 april 2010

Lyckan hade varit en walk-in-closet och walk-in-skafferi!

Ja, livet hade väl varit fullkomligt om man hade en walk-in-closet och ett walk-in-skafferi?! :)

Hittade den här helt ljuvliga lägenheten hos Alvhem Mäkleri & Interiör, hade det inte varit för att det var en etta och att jag inte har råd så hade jag velat flytta in här på momangen! Den är verkligen helt underbart inredd i den vita, ljusa stilen!


Har förövrigt både fin klädkammare och skafferi :)

Alla bilder lånade från alvhemmakleri.com.

Blir man lyckligare av inredning, olika walk-ins och shopping, vad tror ni?

Vi hörs!

Kram Frida

Japp då var det bokat och klart!

Hej sköna torsdag (fast den är inte så skön, allt möjligt som kan gå fel har gått fel idag)!

Igår kväll bokade vi iaf äntligen resan, så i mitten på september bär det av till det sköna och soliga Grekland och Kreta!

På det här lyxiga hotellet alldeles vid havet skall vi spendera en vecka - längtar!!

Jag och J är inga jordenruntresenärer direkt, men har självklart varit iväg på några resor, men det här blir första längre resan med dottern så det blir nog en ny upplevelse :)

Inga lata dagar i solstolen och vara ute sent och dansa på nattklubbar (har vi knappt gjort innan heller) utan mer lek vid vattenbrynet eller poolen och middagar hyfsat tidig kväll innan det är dags att natta dottern :)

Men av någon anledning så blir det alltid annorlunda på semestern varken den spenderas i Sverige eller utomlands. För på sommaren så är det plötsligt helt normalt att ta med ungarna på restaurang och vara ute senare än vanligt!? Som i somras när vi var i Köpenhamn så åt vi en fyrarätters middag med dottern (gick väl så där), vilket vi aldrig skulle drömma om till vardags, nej, vill man äta på restaurang så fixar man barnvakt, eller hur? :)

Vi hörs!

Kram Frida

onsdag 7 april 2010

Påsken 2010 i bild & text















Skärtorsdag, mina föräldrar hälsar på och gerdottern ett fint Laban-pussel och vi får ett påskägg med godis i!


















Påskafton ... åh, ett påskägg och nya skor, säger dottern!




Påskdagen i goda vänners lag hemma hos Linda, Gustav och lille Edwin.











Vi hörs!

Kram Frida

Planer och en massa letande ...

Hej alla glada, idag är det onsdag och påsken är över!

Fick en chock när jag var inne på Bloglovin´och såg att jag inte skrivit ett inlägg på 6 dygn ... hm är jag sjuk eller ... ja, faktiskt har åkt på en förkylning, men bara de sista dagarna så jag kan inte riktigt skylla på den att jag inte bloggat något under påsken :)

Ja, som jag skrev förra veckan så kommer vi få tillbaka en hel del på skatten så nu planeras det resa av bara den ... har suttit i dagar (känns det som) och surfat runt på alla resebolagens hemsidor, kollat hotell, jämfört priser och bara drömt sig bort!

Bild lånad från Ving.se.

Just nu lutar det åt att vi åker en vecka till Kreta i augusti eller september, men inte helt bestämt ännu ... hm, jag kan faktiskt se mig själv på stranden där (bilden ovan) liggande i en solstol, med en drink i handen och lyssna på havets kluckande :)

Nja, det lär nog snarare bli, som alltid på charterresmål, en massa folk och springa efter dottern så hon varken springer bort eller ut i havet! Men lite solande, shoppande, lite utflykter och naturligtvis god mat och dryck lär det ju bli!!

Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 1 april 2010

Igår och idag ...

Hej, skärtorsdag idag och snart ledigt i några dagar!

Igår var jag och lunchade med Lisa, vi var på Espresso House så det blev naturligtvis en god chailatte för min del :) Har nu tom skaffat ett kort där så jag får rabatt!

Efteåt skulle jag till HM för att köpa nya pads och då slank det med en tröja från deras Garden Collection, dessutom fick jag tröjan av Lisa (också Garden Collection) som slank med i hennes shoppingbag på HM.com!


Så dagens outfit är tröja från HM Garden Collection, linne från JC och jeansleggings från KappAhl.

Nu skall jag fixa lite te och äta min andra frukostmacka, senare bär det av till Friskis för medeljympa. I eftermiddag kommer mina föräldrar och hälsar på och sedan blir det både lite slappadagar här hemma och träffa vänner under påskhelgen!

Vi hörs!

Kram Frida