Recent Posts

torsdag 11 mars 2010

God kväll, gott folk i stugorna!

Ja, jag lovade ju ett inlägg med vad jag shoppade igår, så här kommer det! Hittade värsta fina kjolen på KappAhl i deras nya serie "A folklore tale"! Tydligen väldigt populär för jag var i två olika butiker i Nordstan och där fanns bara stora storlekar kvar, så jag fick springa upp på Avenyn för att få den. Expediten i Nordstan berättade att alla mindre storlekar hade sålt slut på två dagar!! Även dottern fick sig en ny liten tuff outfit ... kanon när man har 25 % rabatt :)

Lika fin fram ...

som bak!


Sedan mellan jakten på doppresent så var jag i två favoritbutiker Balders Hage och Casa Linne. Så idag har jag fixat lite här hemma med mina nyinköpta fina saker.


Ett F och ett J på byrån i sovrummet för att symbolisera vilka som sover här. Jag såg faktiskt att bloggen I mitt paradis hade det, tyckte det var fint och när jag såg bokstäverna på Balders Hage igår, så fick det bli sådana! Även dottern fick ett S för att symbolisera att hon bor i sitt rum!


Den här plåtlådan från Green Gate fick mig att falla totalt och jag var bara tvungen att köpa den när jag såg den på Balders Hage! Så nu får den husera på bänken i vardagsrummet med våra fjärrkontroller i, tror även kameran skall få bo där när den inte används.

Köpte även ljushållaren på Balders Hage igår, som blev superfin med ett Maileg-band runt tycker jag. Plåthuset är köpt på Tivoli i Köpenhamn och den lila ljuslyktan är tidigare köpt på Balders Hage.

Det här ljusfatet köpte jag på Casa Linne och det blev ju också tjusigt med lite Maileg-band runt!


Bjuder på lite verklighet ... en laptop på köksbordet som ständigt flyttas lite åt sidan vid middagen och sedan sitter man där igen när dottern lagt sig :)


Löpare från Nyblom & Kollén, ljusstakar Ikea och fruktfatet (behövs nog lite mer frukt för att kallas det dock) är köpt i Tunisien.

Vi hörs!

Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar