Recent Posts

måndag 22 februari 2010

Lite shopping piggar upp!

Ja, det tycker iaf jag ... känner att jag kan behöva lite nytt för att pigga upp mig i förkylnings- och snöträsket :)

Sedan måste jag ju säga att jag blev lite inspirerad av Lisa också ... att kunna shoppa utan att lämna hemmet och bara klicka runt lite är underbart ... så nu har jag klickat hem lite nytt från Bubbleroom för första gången!

Det började med den här snygga jackan och flög det ju ner lite annat smått och gott också i den elektroniska kundvagnen :) ...


Det är faktiskt lite konstigt för jag är inte speciellt förtjust i grönt, men nu är detta den andra gröna jackan jag kommer ha i min ägo hmmm ...

En tunika för 99 kr och två linnen för 78 kr, var alldeles för fina för att inte få komma hem till mig!

T o m J fick sig ett plagg, innan jag "gick till kassan" och betalade :)
Alla bilder lånade från Bubbleroom.

Ja, så kan man förgylla en snorig måndagskväll, så nu är det bara att vänta tills paketet behagar dyka upp i servicebutiken på torget och man får prova plaggen och se om de överhuvudtaget passar :)

Vi hörs!

Kram Frida

Snö och förkylning ...

Ja, snö snö, hur mycket snö som helst så kan väl helgen som gått beskrivas för Er flesta här i landet Sverige!!

Jag hostar, snörvlar runt som sagt i min fjärde infektion som jag skrev om sist så förutom att lämna/hämta dottern på förskolan i fredags, och en tur till torget i lördags för att handla så har jag mest befunnit mig inomhus, kurerat mig och tyckt synd om mig själv :)

Ja, både i fredags och i lördags var det lika bra att dra dottern i pulka, kändes inte lönt att försöka dra runt ens den stora Emmaljungavagnen i snömodden och Litewayn har man ju fått glömma att man ens har nu det sista ... bor man i regn/blåst Göteborg eller har jag plötsligt förflyttats till Norrland?!


En bild på dottern i pulkan precis i början på januari när man fortfarande såg att det fanns gatstenar, vilka totalt döljs nu i snöhögarna!



Vår balkong i lördags fm, det finns en liten minijulgran därunder, se mitt inlägg från december, då visste jag inte vad vinter var :) Men så plötsligt i lördag vid midnatt så hördes ett jättehögt oväsen och det var hur mycket snö som helst som föll ner från taket på vår balkong så nu är vi instängda, har försökt öppna dörren, men är helt omöjligt ... bara vi kommer ut och snön försvinner till sommaren ... för det blir väl sommar i år igen eller? :)



Ja, ja nu får det vara sluttjatat om snö och förkylningar tycker jag, nu vill jag bli frisk, hinna träna en massa och invänta den ljuvliga vårvärmen och sedan ha en kanonsommar ... bara så Ni vet!! :)

Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 18 februari 2010

Från pepp till depp!

Usch, ja, i måndags fick jag ju till ett riktigt peppande inlägg om hur mycket jag älskar att träna ... hade väl en adrenalinkick av träningen då ... men nu är statusen riktig depp istället :(

Jag är heldeppig och har min fjärde infektion sedan årsskiftet så mitt humör är i botten ... men jag skall inte säga något mer om detta för då vet jag att detta utvecklas till min personliga blogg för hur hemskt livet är just nu ... och det vill nog varken jag eller ni :)

Nä, jag vill att detta skall vara en inspirationsblogg både för mig själv och för Er mina kära läsare, men som sagt just nu är inspirationen i botten så det blir att återkomma en dag när allt känns bättre ... vilket det förhoppningsvis gör snart ... det sista som lämnar människan är ju hoppet eller hur?!

Vi hörs!

Kram Frida

måndag 15 februari 2010

Jag älskar att träna!!

Även om jag varken är eller kommer att bli någon träningsnarkoman så älskar jag att träna! Det finns bara bra saker med att träna:

* ger mig energi (ruskig endorfinkick när stegen sitter och musiken pumpar)
* jag får bättre kondition och man blir mer vältränad
* man får muskler och snyggare kropp
* jag får komma hemifrån en stund utan barn och man
* ännu roligare nu när jag och Lisa tränar ihop och får lite tjejsnack på dit- och hemvägen

Ja, tidigare ikväll var jag och Lisa på Step-up, var tre veckor sedan sist eftersom det varit en massa sjukdomar här :(

Det var definitivt jobbigare än sist, men stegen satt och då är det grymt kul! :)

Skall nog försöka komma iväg på torsdag vid lunch på ett medelgympapass för jag vill definitivt hinna med minst två pass i veckan!

Nä, jag skall försöka lägga mig tidigt ikväll så snart får det bli sängen och "Aldrig fucka upp" av Jens Lapidus.

Vi hörs!

Kram Frida

Är jag sådan ... och hur är du?

Jag gjorde som Mia och gjorde Nordsjös test för vem man är som en kul grej! Och det här är tydligen jag:

"För det är du - en riktig färgklick. Du gillar - och vågar - använda färg. Du är allt annat än feg när du väljer hur du skall kombinera ihop färger, tapeter, golv och vilka möbler som skall finnas i ditt hem. Alla imponeras över hur du lyckas sätta ihop färger som normalt sett inte anses "passa ihop". Själv bryr du dig inte alls. Du älskar att chockera och sticka ut från mängden - även i ditt hem. Du är en utåtriktad människa som gärna går ut och dansar natten lång. Men du gillar även att vara hemma och göra ditt hem precis så färgglatt och skrikigt som du älskar."

Nja, säger jag. Visst är jag en utåtriktad person som gärna går ut ibland, men som också gillar att vara hemma, men ... när det gäller kläder så är jag nog ganska färggrann, men när det gäller mitt hem så är jag nog faktiskt ganska feg när det gäller skrikiga färger!

Så kan det gå, vi hörs!

Kram Frida

lördag 13 februari 2010

Pappas kalas!

Idag har vi varit hemma hos mina föräldrar för min pappa firar sin 58 års dag idag - grattis!

Födelsedagsbarnet "morfar" med ett av barnbarnen (min dotter)!

De bjöd på en jättegod gryta med kyckling och bacon och kladdkaka till efterrätt. Dottern och hennes kusin var så söta när de hand i hand gick ut i köket för att titta på något och lekte jättebra ihop!

Undra vad dottern och kusinen skall hitta på för bus?

Annars är det mysigt att sitta hos mammas faster "Olla" och läsa bok!

Min snälla 90-åriga mormor!

Mor och dotter, min svägerska Elin som väntar en liten kusin till!

Min mamma, är vi lika, det brukar iaf folk säga att vi är?

Både mormor och farmor med barnbarnen.

En till mor och dotter, obs ser ni Iphonen i min hand, kommer nog vara fastklistrad där från och med nu :)

Vi hörs!

Kram Frida

Iphone is da shit!

Ja, igår gjorde jag det alla andra coola kids här i stan gör ... jag skaffade mig en Iphone (även om jag inte kan säga att jag tillhör kidsgenerationen precis)! Lisa har redan sagt att hon är grön av avund :)
Bild lånad från Telenors hemsida.

Jag är verkligen inte en person som älskar nya tekniska prylar och bara måste ha, nä, prylbögen i familjen är fortfarande sambon min ... haha. Men jag blir mer och mer intresserad av allt tekniskt som kan underlätta lite i vardagen, som att kunna kolla mailen, bloggar eller Facebook på bussen t ex! Och sedan kan jag ju göra något jag längtat efter ... lyssna på Spotify i mobilen, vilken lyx att ha all världens musik i en platt liten sak som lätt får plats i handväskan :)

När man väl skaffat en Iphone ser man lätt så här upptagen ut:


Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 11 februari 2010

Lite nytt och över 1000 ...

Yippie över 1000 besökare! Trodde jag aldrig på dryga två månader ... så kul!!

Igår var jag äntligen frisk igen så jag begav mig till stan för lite nödvändiga trista ärenden och lite shopping! Hittade en fin vårig tunika på Gina Tricot som blev min ...



Sedan begav jag mig naturligtvis till ...



Jag hittade ett fint kuddfodral från Nyblom & Kollén (måste dock fixa en riktig innerkudde, trodde jag hade en sådan med de måtten men icke sa nicke), har letat ett tag efter en liten, och då menar jag liten, sminkväska att ha i väskan och hittade en söt från Green Gate! Även en liten miniros fick jag med mig hem från Balders Hage.



Efter stan, fram tills jag skulle hämta dottern på förskolan, tillbringades hemma hos Lisa för lite fika och tjejsnack!

Idag har jag varit och gjort en varm ungersk lerinpackning på Hagabadet, riktigt skönt! Nu väntar en kväll med att umgås och gosa med lillskruttan för J är på bowling mm med jobbet.

Vi hörs!

Kram Frida

måndag 8 februari 2010

En sjuk bloggerska ...

Ja, jag medger jag är just nu den sämsta bloggerska i Blogglandia :)

Har varken bloggat själv eller ens läst bloggar på flera dagar, så ja, sjuk måste jag vara, vilket också är det enda tråkiga skälet! Blev ju förkyld och fick hosta redan förförra veckan, då dotterns sjukdomar började, men så i slutet på förra veckan när hon började bli bättre då började jag bli sämre igen ... tredje infektionen sedan nyår, låter inte helt okej enligt mig iaf!!

I fredags var iaf jag och Lisa ute och hade en jättetrevlig tjejkväll! Pratade om att träna, men det ställde vi in och gick i affärer istället, sedan käkade vi middag på Bryggeriet och sedan så gick vi till Barsidan för drinkar och tjejsnack hela natten lång ... nä, så sent blev det faktiskt inte!!

Jag hade haft ont i halsen redan på fredagen, men på lördagen kunde jag knappt svälja och värre blev det igår, så jag åkte till farbror doktorn och även om de inte kunde konstatera halsfluss så hoppas jag att en pencillinkur nu skall göra slut på alla mina infektioner så jag äntligen kan bli frisk ... och få träna igen, åh jag längtar!!

Imorgon kommer dottern äntligen få gå till förskolan igen, efter att vi varit hemma i två veckor och vabbat. Men jag känner mig inte helt kry ännu, men jag hoppas jag är bättre tills på torsdag så jag äntligen får gå till Hagabadet för min lerinpackning (bokat om 2 ggr nu)!

Vi hörs (snart igen hoppas jag)!

Kram Frida

torsdag 4 februari 2010

Tjejkompis och lite nytt ...

Igår kväll fick jag, eller egentligen Lisa, för oss att ta en liten tur ut till 421 för lite tjejsnack och shopping. Ja, när nu Lisa var så snäll och ville muntra upp mig lite med lite shopping så tackar man ju knappast nej!

Har blivit väldigt lite bloggat det sista, lite ur fas just nu för att jag har varit förkyld och dottern har först hostat och nu har hon halsfluss, stackarn :(
Så det är vabb här hemma för hela slanten för mig, så då är ett par timmar med en av bästa tjejkompisarna guld värd!

Jag hittade ett par jättesnygga pumps till våren ... åh, jag längtar, vi har sjukt mycket snö i Göteborg nu efter de sista dagarnas snöfall (som vi inte hade tillräckligt innan menar jag)!


Vad mycket damm vi tycks ha på golvet?!
Men vad tycker ni är det ett tecken på galenskap att fota sin egen fot ... eller är man bara en hängiven bloggare? :)


Jag köpte även en ny behå på KappAhl, men den tänker jag inte fota, något får man väl ha för sig själv eller ;)

Däremot blev den en fin tröja till dottern på H&M.



I eftermiddag skall jag äntligen iväg och klippa mig, skall bli så skönt att äntligen få bli fin i håret igen! Imorgon skall jag och Lisa hitta på något, kanske först ett pass på Friskis och sedan göra oss snygga och sätta oss någonstans för lite mat och några drinkar. Men det är inte riktigt bestämt ännu ... men vad vi än hittar på så kommer vi iaf ha riktigt kul som man har med bra tjejkompisar!!

Vi hörs!

Kram Frida