Recent Posts

måndag 26 oktober 2009

Jag är kär ...

Hej,

Ja, jag har kärat ner mig i Odd Mollys fina kläder! Säg mig är inte blusen nedan helt underbar?!
Gillar att flera av deras kläder har ett budskap också (är det inte alls tjejigt ...*ler*)

Bild tagen från Tradera.

Dock är priserna inte riktigt i takt med min arbetslösa plånbok ... men jag har ju nyligen upptäckt Traderas underbara värld! Jag har köpt flera klädesplagg till dottern jättebilligt och har funderingar på att kanske sälja lite bebiskläder själv också, undrar om man verkligen vill ha samma kläder om det skulle bli en till bebis?!

Sedan fyndade jag en tröja till mig själv från Acne på Tradera för några veckor sedan, den var ju självklart inte årets kollektion, men kollade jag in deras hemsida så kostar en liknande tröja 500 kr och jag fick den för 68 kr inkl frakt!

Fin men enkel tycker iaf jag. Även den här bilden är tagen från Tradera.

Så det blir att fortsätta kolla på Tradera så hoppas jag kunna göra ett fint fynd vilken dag som helst nu!

Vi hörs! /Frida

tisdag 20 oktober 2009

L O V E i sovrummet ...

Hej,

Idag tänkte jag visa mitt eller skall jag kanske säga vårt sovrum. Lite nervöst för det är väl lite av det mest privata hemma ... men bloggar man om inredning så gör man!


Säng, kuddar och ljuslyktor från Ikea, lampor från Chilli och pläd från Hemtex.

Ovanför sängen skymtar en av mina favoritsaker hemma, tavlan från Grandmas med hjärtan och texten Amor vincit omnia, som faktiskt även är mitt favoritcitat för "kärleken övervinner allt" här i livet, eller hur?


Som ni ser så har jag inget överkast, det finns otroligt många fina överkast, men jag både gillar stilen utan och sedan är jag alldeles för lat för att orka lägga på ett, ibland orkar jag inte ens bädda sängen ... :)


Gillar även den orientaliska stilen, de här fina lyktorna kommer från Indiska, panellängderna är från Åhléns och lampan i fönstret är från Ikea. Den otroligt fina orkidén fick vi för några veckor sedan när vi hade kalas från min sambos mormor, Nanni.

Byråer, korg och lampa från Ikea, string-hyllan har jag ärvt från min farfar.

Bokstäver (lite suddig bild tyvärr) från Balders Hage

Hjärtljusstake från Plutoprodukter, smyckesask från Grönbergs Interiör.

Vad tycker ni om hjärtat jag fyndade på Tradera för några veckor sedan, min älskling fick det för han är min "honey"?!


Jag och dottern var på biblioteket och en sväng till lekparken med Lisa och Edwin på eftermiddagen och sedan åt vi hemmagjord pizza till middag. Tack Lisa för tipset om fyllningen, det var mums! Nu har jag nattat dottern och ser fram emot en kväll hemma själv.

Vi hörs! /Frida

måndag 19 oktober 2009

Bättre sent än aldrig ...

Hej,

Jag lovade ju att visa mina inköp från Alvhem Mäkleri & Interiör i helgen ... men blev dock lite senare än planerat ... men som sagt bättre sent än aldrig. Så som jag dillat om detta så låter det som jag gjort en hel del inköp så jag kommer nog göra Er besvikna!

Jag hittade den här fina hjärtat som tillsvidare får hänga på garderoben i dotterns rum.




Sedan hittade jag en söt liten skrivtavla som jag tänker ha hängande på sidan av frysen för att kunna skriva ner vad som behöver handlas. Även kroken den hänger i köpte jag i fredags. Jag har saknat kritor för griffeltavlor här hemma, så jag frågade om de sålde några sådana, men tjejen i kassan var så snäll att hon skickade med mig en krita, det är service!




Sedan kom jag på att jag inte visat min fina "första hjälpenlåda" jag köpte på Balders Hage för ett tag sedan heller. Jag såg den där för länge sedan, men så när jag äntligen skulle få tummen ur att köpa den så var den slut, men den som väntar på något gott så!


Korgar Granit, turkos burk köpt på Stockholm Oriental för ett par år sedan och
den genomskinliga burken köpte jag i somras på Tabbouli House.

Får försöka göra lite nytta innan dottern vaknar, Internet låg nere här förut så jag har inte fått gjort allt jag tänkt, men jag har legat på soffan och läst inredningstidningar så jag skall väl inte klaga!

Vi hörs! /Frida

fredag 16 oktober 2009

Tråkdag!

Hej,

Jag tackar så mycket för alla gulliga kommentarer som dyker upp här då och då på bloggen, de gör verkligen min dag!

Idag har jag och dottern varit hemma, var riktigt ruskväder här i Göteborg. På eftermiddagen tog vi en tur till Alvhem Mäkleri & Interiör för några fina inköp som jag visar i helgen (jag lovar) och till 4-Gott för lite gott till helgen! Så idag blev alltså en riktigt tråkinlägg utan bilder, passar iaf vädret ... :)

Vi hörs!/Frida

tisdag 13 oktober 2009

Vabb och muffins ...

Hej,

Idag har jag varit hemma med dottern som fortfarande är lite snorig. Så när hon sov så passade jag på att baka Leilas goda dumlemuffins, för imorgon kommer förmodligen min sambos höggravida kusin förbi för lite fika och tjejsnack!

Ljuskrona från Dimoda, muffinsformar från Syster Lycklig och brödkorgsduk, Green Gate från Elsas Hem.

Alltid trevligt att ha lite hembakat att bjuda på, om inte jag och sambon lyckas att äta upp alla framför TV:n ikväll ... ha ha. Annars har jag mest fixat och donat här hemma idag, har inte haft varken lust eller ork att ta tag i något det sista, så det har verkligen behövts.

Vi hörs! /Frida

måndag 12 oktober 2009

Varför så svårt ...

Hej,

Varför är det så svårt att få tummen ur och skriva ett nytt inlägg ... är dagens fråga? Nä, skämt åt sido, men lite sanning ligger det i det, blir tyvärr alldeles för sällan, men har inte haft någon inspiration att fixa, fota och blogga det sista. Men jag tittar nästan varje dag in en stund hos alla Er, mina favoritbloggar!

I helgen gjorde sambon goda efterrätter, lingonkaka med kolasås och äpplekaka med saffransyoughurt.


Måste även visa en bild på alla de goda tapasrätterna sambon gjorde för ett par helger sedan, mycket smaskigt var det!


Vi brukar ibland beställa färska grönsaker och frukt från Årstiderna, vilket vi gjorde tills i torsdags, så äpplena till äpplekakan är därifrån och vi fick färska majskolvar med också den här gången. Så dottern fick smaka på en och sedan hade vi färsk majs i köttfärsen i dagens tacos - mums!

Ps. Ni kan se stöket i bakgrunden, ibland hinner man inte styla! Ds.

Vet detta skall vara en inredningsblogg, inte en matblogg, skall försöka bättra mig!

Vi hörs!/Frida