Recent Posts

torsdag 30 juli 2009

Ett tag sedan ...

Hej,

Var några dagar sedan det blev något inlägg för vi har varit på semester utan internetkoppling i Mollösund, mycket trevligt men vädret kunde varit mycket bättre.


Blir tyvärr bara ett kort idag också, för om ett par timmar skall vi på middag hos våra goda vänner Disa, Daniel och Maija, och imorgon åker jag iväg över helgen till huvudstaden. Skall bli både skönt och konstigt att åka utan dottern, första gången på 15 månader jag är iväg någonstans själv mer än över dagen!



Kommer att bli en massa rolig shopping, Grönan, Skansen och massa god mat och dryck!!!

Vi hörs! /Frida

fredag 24 juli 2009

Nya inköp ...

Hej,

Tänkte visa några av mina senaste inköp idag ....



Dessa köpte jag på vår semester i Köpenhamn förra veckan, tidningsstället och tavlan i plåt köpte vi i en liten mysig inredningsaffär, MilleLiva, tror jag den hette, medan jag köpte ljushuset på "det gamla apoteket" på Tivoli.





Zinkdekorationen i murgrönan, zinkstruten och korset (som tyvärr blev lite suddigt på bild) är alla köpta i Borås mysigaste butik Hjärterum.

Annars så hade jag den trevligaste kvällen på länge igår med min bästa vän Disa (så trevlig faktiskt att jag glömde bort att fota). Vi började eftermiddagen med lite shopping (ännu mer inredning som jag får visa en annan dag) och sedan spenderade vi hela kvällen med att äta och dricka gott på restaurang Taras. Detta allt utan barn, vi har inte på ett och ett halvt år, förutom några träningspass, träffats utan barn så detta var en mycket trevlig kväll där många ämnen kom ut till diskussion.

/Frida

onsdag 22 juli 2009

Tummen håller två ljus ...

En väldigt fin tårta i form av Tummen ...


Den här otroligt fina och goda tårtan fick vi på min brorsdotters 2-års kalas för några dagar sedan. Själv är jag ganska dålig i köket, visst kan jag både baka och laga mat, men jag har ingen motivation så jag överlåter detta till största delen till min sambo. Men vad jag förstår så har min brors flickvän både intresse och motivation och resultatet är ju som sagt väldigt fint!



Här är en bild på min oerhört söta brorsdotter som jag även är fadder till.

Hoppas vi ses snart igen!

söndag 19 juli 2009

Några dagar i Köpenhamn ...

Jag och min lilla familj var i Köpenhamn nu i veckan, vi bodde på ett jättebra hotell och vi åt och drack nästan kungligt, här tar vi en paus i promenerandet runt hela stan i Nyhavn ...















med en kall god Carlsberg ...















Ett besök på Tivoli är ju ett måste när man kommer till Köpenhamn. Dottern är så liten ännu, så hon uppskattar väl inte nöjesparker riktigt, får prova på att åka attraktioner på Liseberg istället.















Men tyckte det var kul att få gå på italiensk restaurang med mamma och pappa iaf ...















Några dagar går fort så med ett besök på Köpenhamns Zoo och självklart lite shopping (inköpen får jag skriva om en annan dag), som inte alls var några fynd eftersom valutan är så extremt dålig, så var det dags att bege sig hemåt igen.

söndag 12 juli 2009

Hej igen,

Inte lätt att veta hur man skall börja sin blogg, har lagt till några bilder från mitt hem och vill visa en bild på en av mina favoritsaker ...

En tavla inköpt på Grandma´s. "Amor Vincit Omnia" - kärleken övervinner allt, är verkligen ett av mina favoritcitat. Vi förbereder oss för att åka på en kortare semester så vi får höras när vi kommit hem igen.

/Frida

torsdag 9 juli 2009

En bra början ...

Ja, då var man igång då, har äntligen gått från tanke till handling. Den här bloggen är tänkt att handla främst om inredning som är min stora passion i livet, men kommer även att skriva om min kära familj och livet i övrigt. Vi kommer förhoppningsvis att höras av mycket i framtiden! /Frida